Een goed idee begint op vrijdag

Ideeën verzinnen, ideeën beter maken, ideeën vormgeven. Dat is wat we het liefste doen. Daarom is brainstormen voor ons bijna dagelijkse kost. We brainen regelmatig om communicatiestrategiën te verzinnen, concepten te creeëren of campagnes te bedenken.

Alles mag en uit de meest vreemde kronkels komen de mooiste en succesvolste plannen. Als team brainen we in een vaste samenstelling, heel soms met iemand van buiten af erbij. Dat is leuk en inspirerend en het werpt steevast zijn vruchten af. Het is voor ons leuk om te zien hoe anderen reageren op onze aanpak en inspirerend voor degene die aanschuift. Een win-win situatie die we verder willen uitbreiden.

Schuif eens vrijblijvend aan


Heb je een idee, een communicatievraagstuk waar je niet verder mee komt of wil je (nieuwe) klanten bereiken? Meld je dan aan voor een brainstormsessie met ons. Het kost je slechts een paar uur van je tijd, meer niet, en het levert je gegarandeerd inspiratie op.

Voor wie? 


Onze brainstormsessies zijn voor ondernemers die met een idee, plan of ambitie rondlopen, maar daar niet verder mee komen. Wij steken daar graag vrijblijvend twee uur van onze tijd in. En het is natuurlijk leuk als de kans bestaat dat we die plannen later voor je mogen uitwerken. We bellen je een week na de sessie op, om te kijken of we verder wat voor elkaar kunnen betekenen. We investeren onze tijd in je op basis van vertrouwen en verwachten dat ook terug.

Ook een goed idee? Meld je hieronder aan en geef de datum en tijd door waarop je zou willen brainen. We nemen binnen een (werk)dag contact met je op om de afspraak te bevestigen.