Dat moet in de krant!


Al 25 jaar is Bandenservice Zuid-West uit Klaaswaal dé specialist in grote banden voor onder meer landbouw en grondverzet. In het kader van het 25-jarig jubileum en de opening van een nieuw filiaal in Noordwijkerhout hebben we een introductiemailing ontwikkeld in de vorm van een krant. Er is zoveel nieuws te vertellen en nieuws hoort in een krant, nietwaar? 
In de krant worden verschillende onderdelen van het bedrijf belicht en ook klanten en leveranciers komen aan het woord. Daarnaast zijn er verschillende actie-elementen in de krant verwerkt om zo veel mogelijk bezoekers naar het nieuwe filiaal te trekken.

Banden en bier: dat schept een band

De medewerkers van Bandenservice Zuid-West noemen zichzelf ‘echte bandenboeren’ en geven hiermee duidelijk de doelgroep aan. We hebben de inhoud en tone-of-voice van de krant hier volledig op aangepast. We willen natuurlijk niet generaliseren, maar bij boeren hoef je niet aan te komen met een bezoek aan een theetuin. Toch? Daarom bedachten we onder meer de actie ‘Banden en bier’. De eerste 25 nieuwe klanten brachten een fabrieksbezoek aan Vredestein (bandenproductie) en kregen een rondleiding bij Grolsch.