Henp-main

De juiste snaar voor Hermans & Partners

Als middelgroot accountantskantoor is opvallen niet eenvoudig. Hoe raak je de juiste snaar bij klanten en potentiële klanten? Hoe maak je duidelijk dat je anders tegen zaken aankijkt dan collega-ondernemers? Meer betrokken, meer gedreven. Dat ook de menselijke kant van de ondernemer een rol speelt in het adviestraject?

Een uitstraling die past

Trend verzorgde een restyling voor Hermans & Partners, zonder de bestaande huisstijl uit het oog te verliezen. Evolutie in plaats van revolutie. Er werd een plan gemaakt hoe de uitstraling in de komende jaren meer kan groeien met de aspiraties van Hermans & Partners.

Direct Mailing

Een Direct Mailing die écht binnenkomt. Geen papieren folder die de ontvanger meteen weggooit. Dat was onze voorwaarde... Een mooi 'boekwerk' is het resultaat.

Van brochure tot website

Alle onderdelen werden aangepast aan de nieuwe uitstraling. Waarbij de nadruk ligt op de brede aanpak van Hermans & Partners. De visie van het bedrijf, de betrokkenheid bij klanten en de kwaliteit van de dienstverlening. We benaderen de doelgroep persoonlijk en direct, want ondernemers zijn ook mensen.