Reclameabonnement

Sinds vorig jaar mag Trend zich ook tot de ‘leveranciersgroep’ van Reedyk rekenen, voor het ‘product’ marketing en communicatie. Onze activiteiten hebben we gevat in het  reclameabonnement. Het reclameabonnement wordt aan het begin van het jaar opgesteld op basis van het beschikbare budget. Trend is verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie activiteiten van Reedyk. Op basis van wederzijds vertrouwen betaalt Reedyk hiervoor een vast bedrag per maand. Voor de opdrachtgever betekent dit geen verrassingen achteraf en voor ons betekent dit alle vrijheid om proactief met de projecten van Reedyk aan de slag te gaan. Hierdoor kunnen we het bedrijf optimaal ondersteunen en besparen beide partijen veel tijd.

Logo-Reedyk-tag2.png

reedyk-huisstijl2.png

 

Dat werkt!

Deze manier van samenwerken werkt! Inmiddels hebben we al een paar mooie projecten voor Reedyk uitgevoerd, waaronder de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl en een nieuwe lijn (product)brochures. Ook de website hebben we aangepakt en hier boekten we al snel de eerste concrete successen. 
reedyk-website.png
De Nederlandse website hebben we in het beginstadium met minimale functionaliteiten online gezet. Binnen twee weken heeft Reedyk via deze tool één kraan verkocht. Daarop hebben de website nog verder uitgebreid en geoptimaliseerd. Laat die orders maar binnenstromen!

Bekijk hier de website van Reedyk!