Een advies op maat

De Ruiter, onderdeel van Monsanto, richt zich op gewassen die klimaatbeheersing nodig hebben. Daarnaast vallen ook alle onderstammen onder het De Ruiter merk. Met de juiste onderstam kunnen planten vegetatief vermeerderd worden. 
Trend heeft voor De Ruiter een meertalige tool ontwikkeld die tomatentelers helpt bij het kiezen van de juiste onderstam. Een goede onderstam helpt telers bij het verhogen van de productie. Op www.rootmap.nl wordt een aantal meerkeuze vragen gesteld. Op basis van de antwoorden krijgt de teler een advies op maat.

Handig naslagwerkNaast de Rootmap heeft Trend het boek ‘Your roots of success’ ontwikkeld, in het Nederlands en in het Engels. Verschillende teeltstrategieën, teeltwijzen en een toenemende keuze in bovenstammen stellen steeds specifiekere eisen aan de onderstam. Met het boek speelt Monsanto in op deze veranderende vraag. Het boek staat vol algemene wetenswaardigheden en specifieke informatie over onderstammen van het De Ruiter merk. Monsanto  biedt met het boek een praktisch naslagwerk voor (potentiële) klanten. Daarnaast is het boek voor Monsanto een uitstekend middel om de eigen organisatie nog beter te positioneren. Het boek laat zien dat de onderstammen van het De Ruiter merk de beste in hun soort zijn. Voor de teler zijn deze onderstammen ‘de wortels van succes’.

Blader hieronder door 'Your roots of success':