Vrr-in-video-prs

VRR in 2 minuten

De film is bedoeld als introductie van VRR bij (potentiële) klanten. De film laat zien dat VRR de aangewezen partner is voor grote opdrachten. We tonen diverse producten en werkzaamheden en we laten zien dat maatwerk tot de mogelijkheden behoort. In iets meer dan twee minuten zetten we een krachtige organisatie neer. Een betrouwbare partner met passie voor air cargo equipment. Dat wordt vanaf de eerste seconde al duidelijk.

Uitdaging

Filmen op een luchthaven is niet vanzelfsprekend. Er was veel regelwerk nodig om alles voor elkaar te krijgen. Het werd zelfs nachtwerk, omdat op dat moment de containers van VRR geladen werden. Met de juiste apparatuur wisten we een paar schitterende opnames te maken. Beperkingen kennen we niet bij Trend. Met een beetje improvisatie hebben we voor de andere opnames de locatie van VRR omgetoverd tot een luchthaven. Een stukje Schiphol in Rotterdam Zuid. Net echt, bekijk hier het resultaat. 


Ook onze talenkennis werd op de proef gesteld. Een internationaal bedrijf vraagt natuurlijk om een corporate movie in verschillende talen. Zo hebben we onder meer een Japanse ondertiteling gemaakt.

Laat de camera maar draaien


Naast de corporate movie hebben we ook nog twee instructiefilmpjes gemaakt voor klanten van VRR. Hierin laten we zien hoe paardencontainers eenvoudig kunnen worden opgebouwd dan wel worden opgevouwen.